Wat is een content creator?

Een content creator gaat, met als doel om een bedrijf in de kijker te zetten, content creëeren voor (digitale) media aan de hand van een specifieke doelgroep. Denk maar aan blogberichten, e-mail nieuwsbrieven, sociale media posts, brochures, flyers en nog zo veel meer.

content creator Limburg

Wanneer ben jeeen content creator?

In principe is iedereen die content creëert, een content creator. Dagelijks worden we overspoeld met vele berichten van allerlei content creators. Van bloggers met een eigen reeks aan blogberichten, tot bedrijven die posts of advertenties plaatsen via sociale media. Of influencers, die door content creatie voor een bepaald product of dienst, een procent krijgen uit de sales die hieruit voortvloeien. Tenzij één van deze een groot aantal volgers heeft, wordt er vaak vluchtig over gegaan en weinig actie ondernomen van potentiële klanten.

Onze tip

De inhoud die een content creator uitwerkt, is vaak volgens de kunst van het SEO-copywriting opgesteld.

Een content creatorvoor mijn bedrijf

Wanneer je beroep doet op een copywriter voor “echte” content creatie, wordt er enkel de nodige, informatieve content voor jouw bedrijf op punt gezet. Ook moet je zelf niet langer op zoek gaan naar klanten. De inhoud die bij content creatie wordt uitgewerkt, is vaak volgens de kunst van het SEO-copywriting opgesteld. Deze zorgt er op zich voor dat jouw website of sociale mediakanalen meer leads genereren, ook wanneer je geen of weinig klanten hebt.

Door de content van jouw mediakanalen regelmatig te laten vernieuwen, bouw je dagelijks merkbekendheid op. Potentiële klanten leren je producten of diensten kennen door dat er regelmatig nieuwe berichten verschijnen over jouw onderneming. Door de toepassing van SEO door de content creator, is de doelgroep waar jouw berichten bij passeren, ook de doelgroep die jouw diensten en/of producten nodig heeft of al eerder benuttigd heeft.

content creator Limburg

Onze tip

Door de content van jouw mediakanalen regelmatig te laten vernieuwen, bouw je dagelijks merkbekendheid op.

Content creator nodig?

Op zoek naar een bedrijf met kennis van zaken? Maak kennis met HJ Copywriting en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Offerte aanvragen